Olen pitänyt nukkekotiblogia jo yli neljän vuoden ajan osoitteessa www.omatminit.vuodatus.net. Harrastukseni oli blogia aloittaessani aika lailla alkuvaiheessa, enkä arvannut silloin, että se laajenisi kuin pullataikina. Niinpä kaikki kirjoitukseni ovat siellä sulassa sovussa sekaisin - ilman sen kummempia kategorioita tai muita luokitteluja kuin aikajärjestys.

Vuosi sitten innostuin toden teolla  1:24 mittakaavasta. Aikaisemmin olen tehnyt lähinnä 1:12 ja 1:18 mittakaavaa. Tilasin talopaketin englannista nettikaupasta. Nyt olen tämän vuoden taloa rakennellut, tehnyt sinne kalusteita ja nukkeperheen sekä ostanut sopivia tarvikkeita aina kun vastaan on tullut. Tosin tätä pientä mittakaavaa edustavia tarvikkeita ei ole kovin paljoa varsinkaan Suomesta saatavilla. Jatkossa kerron täällä omassa blogissa tarkemmin näistä pienimmistä tekeleistä, mutta vinkkaan myös Tuulan minit -blogissa kun tänne tulee uutta juttua.

Nämä kuvat on julkaistu jo aikaisemmin, mutta tässä hiukan koostetta Kauppiaan talon rakennusvaiheista, jonka pohjakerroksessa siis liiketiloja ja yläosassa kauppiaan perheen asunto: