Huvituksen ulkomaalaus on nyt tässä vaiheessa:

Maali on Farnian perinnemaalia ja sävy on vaalea oliivinvihreä. Tämä maali oli hyvä valinta tähän taloon. Perinnemaali on aika paksua. Hiukan sitä vedellä ohensinkin, mutta silti se pysyi melkoisen jämäkkänä ja se oli tässä hyvä juttu, niin pahvi ei alkanut kupruilla. Maalaus oli aika hidasta, siihen on hurahtanut tunti jos toinenkin parin viime viikon aikana. Piti olla tarkkana, sillä kun maali oli paksua, niin se ei meinannut joka kohdassa mennä pahvin uriin. Toisaalta, kertamaalaus riitti. Ainoastaan pientä paikkausta sai tehdä jälkikäteen, kun urien syvennyksiin oli jäänyt valkoisia kohtia.

Tämä amerikkalaismallinen talo on kahdelta seinältä auki. Se on tarkoitettu olevankin aukinainen niiltä osin, mutta ajattelin heti alun alkujaan, että kyllä niihin täytyy laittaa joko pleksit tai tehdä seinät, muutenhan talosta tulee sisältä hirmuinen pölypesä. Tässä alkuperäinen tilanne:

Tein seinät 5mm:n kapa-levystä. Se on sopivan kevyttä tähän, mutta kuitenkin myös jämäkkää. Katossa oleviin aukkoihin tulee myös kate, jonka runkona on muropakettipahvi. Kuvausta varten kiinnitin seinä- ja kattopalat sinitarralla, mutta niihin tulee magneettikiinnitys:

Ikkunoitakin saa sitten rakennella itse roppakaupalla lisää!