Tänään saapui tilaamani uusi talopaketti Pienestä Nukkekotikaupasta:

Fairfield-talo on ollut haaveenani jo pitkän aikaa. Itse asiassa silloin kun aloin haaveilla 1:24 mittakaavasta, niin tämä talo oli se, joka oli mielessäni. Sitten kuitenkin innostuin tilaamaan Kauppiaan talon, joka sekin on mielestäni aivan ihana rakennettava. Mutta kuitenkin tämä jäi mieltä raaputtamaan ja olihan se sitten ennen pitkää saatava.

En tiedä vielä, ketä Huvituksessa asuu tai kovin tarkkaan minkälainen siitä tulee, mutta sen tiedän, että koska Kauppiaan talossa eletään ennen vanhaan, niin tämä talo on nykyajssa.

Sahoja on meillä on kotona vähän joka lähtöön ja olisin voinut uuden talon rakentaa alun pitäen itsekin, mutta kun haluan juuri tällaisen, jossa on yksityiskohtia, ulokkeita ja ulottuvaisuutta eri suuntiin. Vaikka palasia on "about miljoona", niin uskon ohjeita seuraamalla saavani sen pikku hiljaa kasaan, mutta itse en kykenisi moista varmasti suunnittelemaan niin, että kaikki osat oikeasti osuisivat kohdalleen.

Olen edennyt työkiireistä huolimatta ihan mukavasti joulukalenterin kanssa ja edessä on pitkästä aikaa aivan vapaa viikonloppu, joten luulenpa että annan itselleni luvan hiukan tätä sitten tutkiskella...