Huvituksen vinttihuoneiston wc/kylppäri sijaitsee tornissa. Tässä kuva ylhäältä päin otettuna:

Lavuaarin, suihkualtaan ja wc-istuimen olen muovaillut Fimosta ja lakannut kiiltävällä lakalla. Lakkauksen kanssa kävi pikku vahinko ja nyt vesikalusteissa on kellertäviä laikkuja. Näyttääpähän siinä mielessä vanhan talon vanhoilta kalusteilta; kalkki- ja rautajäämät ovat jättäneet vedestä jälkensä. Vesihana on rautalangasta, korunosista ja helmestä tehty, maalattu hopamaalilla. Saippuapumppu on läpinäkyvästä helmestä, rautalangasta ja korunosasta. Seinän ja lattian kaakelit ovat ruutupaperia, joka on laminoitu. Allaspöytä on Bilteman sytyketikusta.

Suihku on rautalangasta, helmistä ja korunosista. Suihkun ja allaskaapin verhot ovat jonkinlaista kuitukangansta, joka on joskus tullut juustopakkakkauksen somisteena. Sen sai aika mukavasti asettumaan laskoksille ilman silitystä, ihan vaan sormilla painelemalla.

Suihkuseinän leikkasin pakkausmuovista, johon raaputtelin pitsikuvion Tiimarista ostetusta siirtokuvasta. Suikutanko on metallilankaa. Kukkaruukku on jonkin merenelävän (merisiili?) kuoresta, joita sain joskus monta vuotta sitten ystävän matkatuliaisina Etelä-Amerikasta. Ruukun jalat ovat letitettyä tekstiilipäällysteistä rautalankaa ja kasvi muovia.

Wc-istuimen kansi on pahvia. Paperullateline on rautalangasta ja helmihatusta. Paperirulla on nenäliinasuikaletta, joka on kääritty ohuen oljen ympärille. Näyttää kärsineen asennuksen aikana, mutta ei sitä paljaalla silmällä huomaa. Muutenkin näissä kuvissa monet kohdat näyttävät tosi rytyisiltä, mutta kun mittakaava on 1:24, niin ei nämä livenä niin pahalta näytä, kun silmä jälleen kerran armahtaa pahimmilta yksityiskohdilta.