Nyt vasta saan laitettua tänne viime viikonlopun kuvia talon kasaamisesta. Tosi hidasta on se touhu. Ohjeessa neuvotaan käyttämään kuumaliimaa, mutta minä en ole koskaan oikein sinuksi oman kuumaliimapistoolini kanssa päässyt ja käytän siis puulimaa, joka vaatii aina välissä kuivattelua. Onneksi ei ole kiirettä mihinkään!

Talon kivijalka ja pohja:

Seinien pystytystä:

Porraskaiteisiin tein kolmiulotteisuutta kahvitikkujen avulla:

Puumateriaali on varsin höttöistä ja vaatii varovaista käsittelyä, etteivät palaset hajoa käsiin. Mutta huokoisuudessa on yksi hyväkin puoli: Ainakin osan lattioista aion käsitellä ihan vaan petsaamalla ja lakkaamalla ilman sen kummempia pinnoitteita. Huokoisessa puussa syyt tulevat kauniisti esiin:

Tykkään yleensä kasata talon ensin ja alkaa miettiä sisustusta vasta sitten. Tämän talon osalta on pakko muistaa pitää  mielessä, että joitakin asioita on tehtävä jo kasausvaiheessa, sillä kaikkiin paikkoihin ei pääse käsiksi enää jälkikäteen.

Sähköistys on yksi juttu joka mietityttää. En ole vielä aivan päättänyt, laitanko tähän taloon sähköjä. Valot antavat kuitenkin niin upeaa tunnelmaa, mutta piuhojen vetäminen tähän taloon on tavallista hankalampi juttu, kun talo aukeaa eri suuntiin. Jossakin amerikkalaisessa blogissa näin, että piuhat oli vedetty hormin kautta, mutta enpä tiedä...